Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Ce este Biletul Zilei Online?

May 20th, 2014
posted by Biletul Zilei 10:25 am

Echipa noastra a gandit Biletul Zilei Online ca pe un instrument care sa vina in ajutorul iubitorilor de pariuri sportive.

De multe ori, pariorul obisnuit, nu are suficient timp pentru a se informa indeajuns astfel incat sa plaseze cele mai bune pariuri pe evenimentele sportive preferate. Exact in aceste momente intervine Biletul Zilei Online: este suficient sa consultati site-ul nostru  si in cateva minute va veti pune la curent cu ultimele stiri, informatii si noutati din sporturile dumneavoastra preferate. Muncind in echipa, tipsterii nostri dispun de mult mai mult timp pentru a se informa, si astfel vor putea sa va recomande cele mai bune cote oferite de casele de pariuri, ponturile lor si bineinteles, predictiile zilnice reunite in biletul zilei pe care echipa noastra pariaza in comun. Nu trebuie sa plasati pariuri identice cu ale noastre. dar in mod cert, biletul zilei jucat de catre echipa noastra poate fi o sursa de inspiratie pentru propriile dumneavoastra bilete de pariuri.

De aceea, va recomandam sa adaugati site-ul nostru la Bookmarks, astfel incat sa puteti reveni cu usurinta ori de cate ori aveti nevoie de informatii despre pariuri sau chiar si numai atunci cand doriti sa vedeti pe ce evenimente sportive mai pariaza alti confrati pariori. :)

Iata si primul nostru sfat pentru pariori: Nu pariati niciodata mai mult decat va puteti permite sa pierdeti!

Spune-ti parerea!