Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Biletul zilei castigator 29 mai 2014

May 29th, 2014
posted by Biletul Zilei 11:51 pm

Si astazi, biletul zilei propus de catre echipa noastra de tipsteri s-a dovedit a fi un pariu castigator. Cei dintre dumneavoastra care ne-ati urmat sfatul v-ati dublat miza jucata. V-am propus un pariu dublu pe meciurile de tenis din turul 2 ale turneului de Mare Slam de la Roland Garros.

Asa dupa cum au anticipat tipsterii nostri, Ivo Karlovic a castigat lejer, in trei seturi (7-5, 6-3, 6-4) meciul cu Andreas Haider-Maurer, si celalalt pont oferit de noi pentru acest meci (ghemuri castigate: Ivo Karlovic -3,5) fiind corect. Richard Gasquet a castigat si el in fata lui Carlos Berlocq, tot in 3 seturi 7-6, 6-4, 6-4. Asa dupa cum am anticipat meciul a fost unul strans, mult mai strans decat arata scorul, Gasquet castigand doar 5 puncte mai mult decat Berlocq (113 fata de 108). Plusul de valoare si sustinerea publicului au facut diferenta, francezul reusind sa castige 4 din 11 mingi de break in timp ce adversarul sau a reusit sa converteasca doar 2 din 11.

Dupa cum v-am obisnuit, va prezentam biletul castigator jucat de noi la casa de pariuri Bet365.

Biletul Zilei castigator 29 mai 2014

Nu uitati sa adaugati Biletul Zilei Online la “Bookmarks” pentru a putea reveni cu usurinta ori de cate ori doriti sa va inspirati din ponturile si pronosticurile noastre. Va dorim numai pariuri castigatoare!

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea!