Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul zilei castigator 29 mai 2014

May 29th, 2014
posted by Biletul Zilei 11:51 pm

Si astazi, biletul zilei propus de catre echipa noastra de tipsteri s-a dovedit a fi un pariu castigator. Cei dintre dumneavoastra care ne-ati urmat sfatul v-ati dublat miza jucata. V-am propus un pariu dublu pe meciurile de tenis din turul 2 ale turneului de Mare Slam de la Roland Garros.

Asa dupa cum au anticipat tipsterii nostri, Ivo Karlovic a castigat lejer, in trei seturi (7-5, 6-3, 6-4) meciul cu Andreas Haider-Maurer, si celalalt pont oferit de noi pentru acest meci (ghemuri castigate: Ivo Karlovic -3,5) fiind corect. Richard Gasquet a castigat si el in fata lui Carlos Berlocq, tot in 3 seturi 7-6, 6-4, 6-4. Asa dupa cum am anticipat meciul a fost unul strans, mult mai strans decat arata scorul, Gasquet castigand doar 5 puncte mai mult decat Berlocq (113 fata de 108). Plusul de valoare si sustinerea publicului au facut diferenta, francezul reusind sa castige 4 din 11 mingi de break in timp ce adversarul sau a reusit sa converteasca doar 2 din 11.

Dupa cum v-am obisnuit, va prezentam biletul castigator jucat de noi la casa de pariuri Bet365.

Biletul Zilei castigator 29 mai 2014

Nu uitati sa adaugati Biletul Zilei Online la “Bookmarks” pentru a putea reveni cu usurinta ori de cate ori doriti sa va inspirati din ponturile si pronosticurile noastre. Va dorim numai pariuri castigatoare!

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea!