Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Avancronica Columbia-Grecia

June 14th, 2014
posted by Biletul Zilei 11:02 am

In aceasta seara incepand cu orele 19.00 Columbia va intalni Grecia in primul meci al grupei C, pe Estadio Governador Magalhaes Pinto din Belo Horizonte, Minas Gerais, intr-un duel in care fantezia sud-americana va da piept cu pragmatismul grecesc. Marele absent este bineinteles vedeta Columbiei, Radamel Falcao pe care accidentarea suferita la genunchi in luna ianuarie l-a facut sa rateze acest campionat mondial, dar in ciuda acestei absente de marca, Columbia este vazuta ca mare favorita atat in partida din aceasta seara cat si pentru castigarea grupei.

Desi l-a pierdut pe Radamel Falcao, nationala Columbiei nu duce lipsa de optiuni pentru compartimentul ofensiv, atrenorul Jose Pekerman avandu-i la dispozitie pe atacantii Teo Gutierrez (River Plate), Carlos Bacca (Sevilla) si Ramos (Hertha Berlin). De asemenea, Cuadrado si Rodriguez, extremele Columbiei sunt extrem de ofensive putand aduce un aport consistent pentru echipa pe faza de atac. La mijlocul terenului absenta lui Edwin Valencia va fi probabil suplinita de cuplul Guarin – Sanchez, doi mijlocasi extrem de eficienti, necunoscuta fiind in linia de fund unde in jurul capitanului Yepes, Pekerman a incercat diverse formule cu mai mult sau mai putin succes (0-0 cu Olanda, 1-1 cu Tunisia, 2-2 cu Senegal si 3-0 cu Iordan). Oricare ar fi formula de start folosita, ne asteptam ca nationala Columbiei sa fie cea care are initiativa in meciul din aceasta seara.

De cealalta parte, Grecia va avea probabil o abordare defensiva a meciului, asa cum ne-a obisnuit atat sub comanda neamtului Rehhagel, cel care a adus grecilor titlul european cat si de la numirea noului antrenor, portughezul Fernando Santos. Desi aparent joaca un 4-3-3, toti cei trei oameni din compartimentul median sunt jucatori cu profil defensiv, in timp ce tripleta ofensiva Salpingidis – Samaras – Mitroglou este mai mult … Mitroglou, Salpingidis si Samaras avand si ei sarcini defensive. In opinia noastra, Grecia va face un meci de asteptare, bazandu-se pe o aparare bine organizata tactic si va incerca sa surprinda prin actiuni rapide de contraatac, asa cum a facut si in ultimele 3 amicale de pregatire, 0-0 cu Portugalia, 0-0 cu Nigeria si 2-1 cu Bolivia.

Este un meci de 1X2 in ciuda faptului ca nationala Columbiei este cotata ca mare favorita. Ne asteptam la un meci inchis, in care sa nu se inscrie multe goluri, in care Columbia, lipsita de sclipirile lui Falcao s-ar putea sa nu reuseasca sa prinda pe picior gresit Grecia, care in schimb poate da oricand lovitura pe contraatac sau in urma unei faze fixe. 1-0, 0-0 sau 0-1 sunt cele mai probabile rezultate in opinia noastra.

Adaugati un comentariu si impartasiti-ne predictia dumneavoastra pentru meciul Columbia-Grecia. ;)

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea!