Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 18 iunie 2014 – cupa mondiala

June 18th, 2014
posted by Biletul Zilei 11:51 am

Pentru Biletul Zilei 18 iunie 2014 va propunem o dubla pe meciurile din grupa B care se vor desfasura astazi la cupa mondiala. V-am prezentat deja in cursul diminetii avancronicile celor doua partide, care in opinia noastra vor transa soarta calificarii in optimi,  Australia-Olanda si Spania-Chile si v-am expus deja predictiile noastre cu privire la cele mai probabile rezultate.

Pentru Australia-Olanda ne asteptam, firesc, la o victorie a Olandei dar nu suntem convinsi ca ea va fi una la scor, asa cum se asteapta toata lumea dupa rezultatul de 5-1 contra Spaniei. Mai degraba credem ca Olanda va juca economicos si eventual Louis van Gaal va “da minute” catorva jucatori care au jucat mai putin, in special daca Olanda isi asigura un 1-0, 2-0 relativ repede. Vom merge asadar pe o victorie a Olandei fara gol primit, pariu care are o cota buna si este considerat de tipsterii nostri un value bet.

Pentru Spania-Chile ne asteptam, asa cum am spus la un forcing de inceput al campioanei mondiale care sa-i asigure avantajul inca din startul partidei. Sincer, nu suntem de parere ca Chile va avea forta sa revina si opinam ca meciul va semna mai degraba cu Germania-Portugalia decat cu Uruguay-Costa Rica. Este motivul pentru care dintre predictiile tipsterilor nostri vom alege pentru biletul zilei pauza/final: Spania/Spania – pariul cu cea mai buna cota.

Aceasta este dubla pe care v-o propunem pentru Biletul Zilei 18 iunie 2014, un pariu pe meciurile de fotbal dingrupa B a campionatului mondial cu o cota combinata frumoasa de 4.05, pe care bineinteles il vom juca si noi la Bet365:

Biletul Zilei 18 iunie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Campionatul Mondial Australia-Olanda (Rezultat/Ambele sa inscrie) 1 si NU 1.80 Bet365 2-3
Campionatul Mondial Spania-Chile (Pauza/final) 1/1 2.25 Bet365 0-2
Cota: 4.05
Miza: 10
Castig Total: 0

Asteptam comentariile si parerile dumneavoastra. ;)

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea!