Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul zilei castigator 17 iunie 2014

June 18th, 2014
posted by Biletul Zilei 7:15 am

Biletul zilei 17 iunie 2014 propus de tipsterii Biletul Zilei Online, tripla pe meciurile de fotbal din grupe de la campionatul mondial s-a dovedit inca o data castigator. :) Asa cum am spus de ieri, a fost un pariu “de siguranta” care fara sa aiba o cota extraordinara ne-a consolidat bugetul.

Belgia-Algeria 2-1
Asa cum ne-am asteptat, Belgia n-a avut viata usoara cu Algeria, africanii conducand chiar pana in minutul 70. Predictia noastra: “Belgia nu inscrie mai mult de 2 goluri in plus fata de Algeria” s-a dovedit inca o data corecta.

Brazilia-Mexic 0-0
Nici Braziliei nu i-a fost usor impotriva Mexicului. Dincolo de rezultat, care a fost pana la urma obtinut de Mexic datorita prestatiei extraordinare a portarului Memo Ochoa, Brazilia a fost echipa mai periculoasa dar si Mexicul a avut sansele ei. Predictia noastra: “Brazilia nu inscrie mai mult de 2 goluri in plus fata de Mexic” a fost si in acest caz corecta.

Rusia-Korea 1-1
Am fost un pic dezamagiti de prestatia Rusiei de la care am fi asteptat mai mult, in schimb Koreea, a fost “in grafic” in meciul de ieri in care n-a aratat nimic. Golul a fost inscris norocos cu ajutorul portarului Akinfeev si Rusia a dat replica dupa doar cateva minute, dovedind ca daca aborda meciul mai curajos castiga lejer. Predictia noastra “victorie Rusia sau egal” a fost si pentru acest meci corecta.

Asa cum v-am obisnuit, va prezentam biletul castigator, tripla pe meciurile de fotbal din grupele campionatului mondial jucata la Bet365 la cota 2.25, care ne-a adus un castig de 22.57 lei:

Biletul Zilei castigator 17 iunie 2014

Nu uitati sa ne vizitati zilnic pentru a fi la curent cu ce se intampla la campionatul mondial. Va prezentam zilnic avancronici si predictii si va sugeram pariurile sigure de jucat pe meciurile mondialului brazilian. ;)

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!