Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Biletul zilei castigator 17 iunie 2014

June 18th, 2014
posted by Biletul Zilei 7:15 am

Biletul zilei 17 iunie 2014 propus de tipsterii Biletul Zilei Online, tripla pe meciurile de fotbal din grupe de la campionatul mondial s-a dovedit inca o data castigator. :) Asa cum am spus de ieri, a fost un pariu “de siguranta” care fara sa aiba o cota extraordinara ne-a consolidat bugetul.

Belgia-Algeria 2-1
Asa cum ne-am asteptat, Belgia n-a avut viata usoara cu Algeria, africanii conducand chiar pana in minutul 70. Predictia noastra: “Belgia nu inscrie mai mult de 2 goluri in plus fata de Algeria” s-a dovedit inca o data corecta.

Brazilia-Mexic 0-0
Nici Braziliei nu i-a fost usor impotriva Mexicului. Dincolo de rezultat, care a fost pana la urma obtinut de Mexic datorita prestatiei extraordinare a portarului Memo Ochoa, Brazilia a fost echipa mai periculoasa dar si Mexicul a avut sansele ei. Predictia noastra: “Brazilia nu inscrie mai mult de 2 goluri in plus fata de Mexic” a fost si in acest caz corecta.

Rusia-Korea 1-1
Am fost un pic dezamagiti de prestatia Rusiei de la care am fi asteptat mai mult, in schimb Koreea, a fost “in grafic” in meciul de ieri in care n-a aratat nimic. Golul a fost inscris norocos cu ajutorul portarului Akinfeev si Rusia a dat replica dupa doar cateva minute, dovedind ca daca aborda meciul mai curajos castiga lejer. Predictia noastra “victorie Rusia sau egal” a fost si pentru acest meci corecta.

Asa cum v-am obisnuit, va prezentam biletul castigator, tripla pe meciurile de fotbal din grupele campionatului mondial jucata la Bet365 la cota 2.25, care ne-a adus un castig de 22.57 lei:

Biletul Zilei castigator 17 iunie 2014

Nu uitati sa ne vizitati zilnic pentru a fi la curent cu ce se intampla la campionatul mondial. Va prezentam zilnic avancronici si predictii si va sugeram pariurile sigure de jucat pe meciurile mondialului brazilian. ;)

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!