Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 19 iunie – campionatul mondial

June 19th, 2014
posted by Biletul Zilei 2:28 pm

Pentru Biletul Zilei 19 iunie 2014 tipsterii nostri va propun o tripla pe meciurile zilei de la campionatul mondial de fotbal Brazilia 2014. Este vorba de partidele Columbia-Coasta de Fildes, Uruguay-Anglia si Japonia-Grecia ale caror avancronici vi le-am prezentat in cursul diminetii. Sunt trei partide echilibrate, casele de pariuri oferind cote frumoase la victorie pentru oricare dintre combatante.

Columbia-Coasta de Fildes
Desi Columbia este favorita atat la casele de pariuri cat si in opinia pariorilor, tipsterii nostri sunt de parere ca nationala Coastei de Fildes poate face surpriza zilei. Asa cum am spus, ne asteptam la un joc prudent din partea ambelor echipe asa ca am ales un pariu de tip “total goluri” si am decis sa mergem la siguranta pe “under 3.5″ care ne acopera pentru egaluri la 0 sau la 1 si pentru victorii cu 1-0, 2-0, 3-0 sau 2-1 ale oricarei echipe.

Uruguay-Anglia
Anglia este vazuta ca favorita la casele de pariuri si tipsterii nostri sunt de acord ca britanicii pornesc cu prima sansa. Mai mult, echipa noastra este de parere ca englezii vor castiga mai usor decat o arata cota oferita de casele de pariuri, victoria Angliei fiind considerata un value bet.

Japonia-Grecia
In mod normal am merge pe mana Japoniei, dar asa cum am spus in avancronica partidei, nu excludem posibilitatea ca Grecia sa inscrie si ea pe contraatac. In consecinta, am decis sa mergem pe o sansa dubla, victorie Japonia sau egal.

Acesta este Biletul Zilei 19 iunie 2014 pe care vi-l propunem, o tripla pe meciurile de la cupa mondiala pe care o vom juca si noi la Bet365, cu o cota combinata de 3.42:

Biletul Zilei 19 iunie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Campionatul Mondial Columbia-Coasta de Fildes under 3.5 1.28 Bet365 2-1
Campionatul Mondial Uruguay-Anglia 2 2.05 Bet365 2-1
Campionatul Mondial Japonia-Grecia 1X 1.30 Bet365 0-0
Cota: 3.42
Miza: 10
Castig Total: 0

Asteptam comentariile dumneavoastra cu privire la biletul zilei propus de noi. ;)

Tags: , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!