Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Crupa C: Japonia-Grecia 0-0

June 20th, 2014
posted by Biletul Zilei 4:26 am

In ultimul meci al zilei, pe Arena das Dunas din Natal, Japonia si Grecia au remizat 0-0 in derbyul suferintei din grupa C. Japonia si-a dorit mai mult victoria si a dominat copios meciul dar in ciuda unui joc de pase bun si a unei posesii de 70% asiaticilor le-a lipsit luciditatea la finalizare, echipa nipona nereusind sa gaseasca drumul spre poarta aparata de Orestis Karnezis desi a evoluat mai bine de o repriza in superioritate numerica.

Asa cum ne-am asteptat, Japonia a inceput mai bine meciul construind frumos, cu multe pase, dar nereusind sa gaseasca o solutie de finalizare in fata apararii aglomerate a grecilor. Yuya Osaka l-a pus pentru prima data la incercare pe Karnezis cu un sut cu piciorul stang si tot el a mai avut o tentativa cateva minute mai tarziu, cu celalalt picior, dar sutul nu a prins cadrul portii. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a apartinut lui Keisuke Honda care a expediat o torpila din lovitura libera de la 25 de metri dar Karnezis a fost la post, intervenind salvator. Sansele Greciei de a rezista in fata atacurilor nipone au parut ca se subtiaza in minutul 39 cand capitanul Konstantinos Katsouranis a incasat cel de-al doilea galben pentru o intrare intarziata la Makoto Hasebe si si-a lasat echipa in 10 oameni. Dar surprinzator, eliminarea lui Katsouranis a parut sa-i mobilizeze pe greci care au inceput sa joace mai bine, avand si o ocazie pana la pauza prin Vasileios Torosidis, al carui sut de la marginea careului a fost parat de un reflex extraordinar al portarului Eiji Kawashima.

Ostilitatile au continuat in acelasi mod si in repriza secunda, dominarea sterila a Japoniei fiind “condimentata” cu contre ale Greciei. Mai intai sutul lui Georgios Samaras a trecut pe langa poarta iar apoi, lovitura de cap a lui Theofanis Gekas in urma unei centrari din corner a fost respinsa de portarul asiaticilor. Ultimele 20 de minute au apartinut in intregime Japoniei care a fortat in cautarea golului dar Yoshito Okubo a trimis mult peste la unul dintre cele mai promitatoare atacuri ale niponilor iar mai apoi Atsuto Uchida a trimis pe langa poarta dupa ce reusise sa gaseasca o bresa in apararea Greciei.

S-a terminat 0-0, un rezultat care nu ajuta nici una dintre cele 2 echipe care pastreaza sanse minime de calificare in optimi. Grecia ar trebui sa invinga Coasta de Fildes pentru a se califica in timp ce Japonia ar trebui sa castige duelul cu Columbia, ocupanta primei pozitii in grupa C, ambele rezultate fiind destul de improbabile dupa jocul practicat atat de Japonia cat si de Grecia in primele doua runde.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!