Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei castigator 20 iunie 2014

June 21st, 2014
posted by Biletul Zilei 4:35 am

Biletul Zilei Online a fost probabil singurul site de pariuri din Romania care a propus un bilet al zilei castigator pentru ziua de astazi, in conditiile surprizei reusite de Costa Rica in meciul cu Italia. Majoritatea pariorilor au “muscat” la acest meci si au jucat 1 solist, mizand pe victoria Italiei. Ne-a bucurat faptul ca analiza tipsterilor nostri a fost corecta si ca biletul zilei propus de noi, chiar si in conditiile unei mari surprize a fost castigator.

Italia-Costa Rica 0-1
I-am avertizat pe cititorii nostri ca Italia nu va avea un meci usor cu Costa Rica, dar formatia central-americana ne-a depasit asteptarile. Oricum pariul de tip handicap Costa Rica +2 pe care l-am jucat era acoperitor inclusiv pentru o victorie la limita a Italiei. Suntem curiosi sa vedem cum va evolua Costa Rica in continuare si asteptam cu mare interes meciul cu Anglia.

Elvetia-Franta 2-5
Si in acest caz, favorita Franta ne-a depasit asteptarile. Ne asteptam la o victorie franceza, poate chiar o victorie confortabila dar ceea ce s-a intamplat aseara la Salvador a fost de-a dreptul macel. Franta a dominat total jocul de la un capat la altul si nu a lasat absolut nici o sansa Elvetiei care are nevoie disperata de victorie in ultimul meci contra Hondurasului pentru a se califica.

Honduras-Ecuador 1-2

Tipsterii nostri au anticipat un meci echilibrat in care oricare dintre cel doua echipe isi putea apropia victoria. Pana la urma asa a fi fost, Ecuadorul a fost invingatoare dar Honduras a avut si ea sansele ei si cu putin noroc, ar fi putut fi fi ea cea care sa paraseasca terenul cu 3 puncte. Inca o predictie corecta a tipsterilor nostri.

Asa cum v-ati obisnuit deja, va prezentam biletul castigator de pariuri jucat de noi la Bet365, tripla pe meciurile campionatului mondial de fotbal cu cota combinata de 3.43 care ne-a adus un castig de 34,38 lei:

Biletul Zilei castigator 20 iunie 2014

Daca inca nu aveti cont la o casa de pariuri, poate ar fi momentul sa va faceti unul si sa va transformati cunostintele sportive in bani. Dupa cum vedeti, cu un pic de ajutor si din partea noastra, nu este asa o “misiune imposibila” cum poate parea la prima vedere. ;)

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!