Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Value bet tenis 22 iunie 2014

June 22nd, 2014
posted by Biletul Zilei 1:42 pm

In finala turneului challenger Aspria Tennis Cup de la Milano, Pere Riba il va intalni astazi pe Albert Ramos-Vinolas incepand cu orele 17.00. Casele de pariuri il dau ca mare favorit pe Albert Ramos-Vinolas, cota pentru victoria acestuia fiind de 1.36 fata de 3.00, cota pentru victoria lui Pere Riba. In opinia tipsterilor nostri, cotele oferite sunt disproportionate, victoria lui Pere Riba la cota 3.00 fiind considerata un value bet.

Asa cum v-am explicat in articolul despre value bets-uri, acestea sunt pariuri cu valoare, pentru care cota oferita de casa de pariuri este mai mare decat probabilitatea de obtinere a rezultatului. In cazul meciului de tenis de astazi, scorul intalnirilor directe dintre Pere Riba si Albert Ramos-Vinolas este de 4-7, ceea ce inseamna ca Pere Riba a castigat 36,36% din meciuri iar Albert Ramos-Vinolas 63.64%. Ca urmare a acestor procentaje, in cazul ideal in care casa de pariuri nu si-ar opri procentajul ei de 0.1 din cote, acestea ar trebui sa fie 2.75 pentru victorie Pere Riba si 1.57 pentru Albert Ramos-Vinolas. Cota oferita pentru victoria lui Pere Riba fiind 3.00, tragem concluzia ca valoarea strict statistica a acestui pariu este 3 x 0.3636 = 1,09, mai mare decat 1 deci avem de-aface cu un value bet (strict statistic).

De fapt, tipsterii nostri considera ca valoare pariului este chiar mai mare deoarece l-am vazut jucand pe Pere Riba in aceasta saptamana si a practicat un tenis solid, castigand fara probleme toate cele 4 meciuri de la Milano in care a pierdut un singur set, 4-6 cu Artem Smirnov dar a revenit si le-a castigat pe urmatoarele 2 cu 6-1, 6-1. Conform estimarii tipsterilor nostri Pere Riba are peste 40% sanse la victorie, echivalentul unei cote de maxim 2.50 ceea ce face ca valoarea acestui pariu pe tenis sa fie in opinia noastra 3 x 0.40 = 1.20, un value bet care in mod cert merita incercat.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea!