Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Biletul Zilei castigator 22 iunie 2014

June 23rd, 2014
posted by Biletul Zilei 10:24 am

Echipa Biletul Zilei Online a inceput bine saptamana cu un bilet castigator de pariuri pe meciurile desfasurate duminica in cadrul campionatului mondial de fotbal Brazilia 2014. Din nou tipsterii nostri au mizat impotriva cotelor oferite de casele de pariuri si a trendului de pe site-urile de profil din web-ul romanesc, si din nou analiza noastra s-a dovedit corecta, “surpriza” din meciul USA-Portugalia fiind anticipata de catre tipsterii nostri. :)

USA-Portugalia 2-2
Toata lumea dadea Portugalia ca mare, inclusiv casele de pariuri dar tipsterii nostri i-au avertizat pe cei care urmaresc Biletul Zilei Online ca Portugalia, cu Cristiano Ronaldo intr-un picior, va avea un meci dificil impotriva elevilor lui Jurgen Klinsmann. Meciul a demonstrat ca am avut din nou dreptate, portughezii salvand in extremis un punct cu un gol inscris la ultima faza, in minutul 95.

Belgia-Rusia 1-0
si pentrul meciul din grupa H analiza noastra si predictia “under 3.5″ s-a dovedit corecta. Asa cum am anticipat, ambele echipe au fost mai preocupate sa nu primeasca gol decat sa obtina ceva pe faza ofensiva, diferenta fiind facuta tarziu de un numar personal al lui Eden Hazard. Inca un pariu castigator pentru tipsterii nostri.

Asa cum probabil v-ati obisnuit daca ne urmariti constant, va prezentam biletul castigator de pariuri jucat de noi la Bet365, pariul dublu pe meciurile de fotbal ale cupei mondiale cu cota combinata de 2.75 care ne-a adus un castig de 27.50 lei:

Biletul Zilei castigator 22 iunie 2014

Va invitam din nou sa va deschideti un cont la o casa de pariuri online daca nu aveti deja unul si sa va transformati cunostintele sportive in bani. Asa cum am mai spus, cu un pic de ajutor si din partea noastra, obtinerea de castiguri constante din pariuri nu este atat de dificila. :)

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!