Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 24 iunie – campionatul mondial

June 24th, 2014
posted by Biletul Zilei 1:22 pm

Pentru Biletul Zilei 24 iunie va propunem o noua dubla pe meciurile campionatului mondial de fotbal Brazilia 2014. Dintre cele 4 partide care se disputa astazi in cadrul grupelor C si D, tipsterii nostri s-au oprit asupra intalnirilor Costa Rica-Anglia si Japonia-Columbia, meciurile Italia-Uruguay si Grecia-Coasta de Fildes, in care se joaca calificarea in optimi fiind considerate prea riscante pentru a fi incluse in recomandarea zilnica.

Costa Rica-Anglia
Intalnirea dintre Costa Rica si Anglia este una fara miza pentru ambele formatii, Costa Rica fiind deja calificata iar Anglia fiind deja eliminata de la cupa mondiala. Este motivul pentru care ne asteptam la o disputa mai relaxata decat in celalalt meci al grupei, Italia-Uruguay. Anglia va dori sa demonstreze ca desi pleaca acasa, cele doua infrangeri din primele meciuri au fost doar accidente si suntem convinsi ca lipsit de presiunea rezultatului, Hodgson va aborda meciul in maniera ofensiva, pentru a nu parasi campionatul mondial fara nici un punct in clasament. De partea cealalta, Costa Rica si-a dovedit cu prisosinta forta ofensiva, dar n-ar fi exclus ca antrenorul Jorge Pinto sa odihneasca cativa titulari in perspectiva meciului din optimi, si ne gandim aici la Joel Campbell si Bryan Ruiz, adica tocmai principalele arme din atacul echipei central-americane. In cocncluzie, ne asteptam la un meci deschis, in care sa se inscrie minim 2-3 goluri, pariul nostru pentru intalnirea de la Belo Horizonte fiind un conservator “over 1.5″

Japonia-Columbia
In grupa C, Japonia isi joaca ultima sansa la calificare impotriva liderului Columbia, echipa calificata deja in optimi. Calculul calificarii e complicat, Japonia trebuie sa castige si sa spere ca Grecia va smulge cel putin un egal in fata Coastei de Fildes, pentru un loc in optimi. Este motivul pentru care ne asteptam ca Japonia sa inceapa super ofensiv meciul de la Cuiaba, si sa se arunce in atac inca de la fluierul de start al partidei. Dar adversara Japoniei, Columbia este o echipa cu defensiva solida, a primit cele mai putine goluri in calificari din zona sud-americana iar la campionatul mondial a incasat pana acum un singur gol, in meciul cu Coasta de Fildes. In plus, jocul de contraatac este una dintre specialitatile columbienilor, care au jucatori de mare viteza in conpartimentul ofensiv. Rezultatul meciului va depinde in opinia noastra de echipa care va inscrie prima. Daca Japonia va reusi sa marcheze prima, asiaticii au sansa sa pastreze avantajul pana la sfarsitul meciului, daca insa Columbia va inscrie prima, partida s-ar putea incheia cu scor de tenis in favoarea sud-americanilor. In opinia noastra, Columbia este echipa mai puternica si date fiind problemele din defensiva Japoniei, sud-americanii vor castiga, detasat chiar, meciul de astazi. Pariul nostru pentru meciul de la Cuiaba este 2 solist.

Aceasta este propunerea noastra pentru Biletul Zilei 24 iunie 2014, o dubla pe meciurile de fotbal din grupele C si D ale cupei mondiale, cotata de casa de pariuri Bet365 cu o cota de 2.62:

Biletul Zilei 24 iunie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Campionatul Mondial Costa Rica-Anglia (total goluri) over 1.5 1.25 Bet365 0-0
Campionatul Mondial Japonia-Columbia 2 2.10 Bet365 1-4
Cota: 2.62
Miza: 10
Castig Total: 0

Asteptam parerea dumneavoastra in legatura cu biletul zilei propus de tipsterii nostri si bineinteles, propriile dumneavoastra pronosticuri pentru meciurile de astazi. ;)

Tags: , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!