Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 25 iunie – campionatul mondial

June 25th, 2014
posted by Biletul Zilei 9:50 am

Echipa de tipsteri Biletul Zilei Online va propune pentru Biletul Zilei 25 iunie 2014 o dubla “conservatoare” pe meciurile campionatului mondial de fotbal Brazilia 2014. Dintre cele 4 partide care se vor desfasura astazi, ne-am oprit asupra intalnirilor Bosnia-Hertegovina-Iran si Ecuador-Franta, tipsterii nostri alegand pentru azi un pariu sigur, cu o cota mai modesta.

Bosnia-Hertegovina-Iran
Va fi un meci foarte interesant de vazut in grupa F, prin prisma faptului ca Iran este obligata sa atace in acest meci, singura optiune pentru o calificare istorica in optimi fiind victoria pentru elevii lui Carlos Queiroz. De partea cealalta, Bosnia-Hertegovina a practicat un fotbal bun la aceasta cupa mondiala dar a fost lipsita de sansa, cu un autogol nefericit in debutul partidei cu Argentina si un gol valabil (anulat eronat pe motiv de offside) si o bara in meciul cu Nigeria. Avand in vedere ca Iranul se va deschide probabil mai mult in confruntarea de astazi, am miza pe o victorie a europenilor dar nu suntem convinsi ce tactica va alege Susic, care a abordat destul de fricos meciul cu Nigeria. Este motivul pentru care ne-am orientat spre un pariu pe numarul de goluri inscrise, convinsi fiind ca cele doua echipe, ambele cu defensive solide, nu vor ceda prea usor goluri in meciul de astazi. Predictia noastra este “under 3.5″, un pariu de siguranta in conditiile in care cele mai probabile rezultate, in opinina noastra sunt 1-0 sau 0-1.

Ecuador-Franta
Ecuador va intalni Franta In grupa E, o grupa complicata in care, cel putin teoretic orice se poate intampla. Doua victorii la scor, ale Ecuadorului si Elvetiei, ar putea, cel putin teoretic sa trimita Franta acasa, dar un astfel de scenariu e greu de imaginat. O victorie a Ecuadorului i-ar asigura acesteia locul in optimi, Elvetia avand golaverajul mai slab. La meci egal, Franta termina pe primul loc in grupa, iar Ecuadorul pentru a se califica are nevoie ca Honduras obtina si ea macar un egal in fata Elvetiei. Chiar si in cazul unei infrangeri la limita, Ecuadorul se poate califica daca Elvetia pierde in fata Hondurasului. Pana si cenusareasa Honduras are sanse, cel putin teoretice de calificare din aceasta grupa, daca invinge Elvetia la cel putin 2 goluri diferenta si Franta bate Ecuador la mai mult de 2 goluri, dar si acesta pare un scenariu mai degraba SF. Concluzia este ca Ecuador are nevoie de un rezultat pozitiv in fata Frantei pentru a-si creste sansele de calificare, ceea ce ne face sa credem ca antrenorul Reinaldo Rueda va aborda jocul in maniera ofensiva. Tipsterii nostri sunt insa de parere ca Franta, careia nu poate decat sa-i convina jocul pe contraatac se va impune in intalnirea de astazi, al carui scenariu il vedem foarte apropiat de meciul Japonia-Columbia de ieri: Ecuadorul va ataca iar Franta va inscrie si va castiga.

Aceasta este propunerea noastra pentru Biletul Zilei 25 iunie 2014, o dubla “de siguranta” pe meciurile de fotbal din grupele E si F ale cupei mondiale, cotata de casa de pariuri Bet365 cu o cota de 2.18:

Biletul Zilei 25 iunie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Campionatul Mondial Bosnia-Iran (total goluri) under 3.5 1.28 Bet365 3-1
Campionatul Mondial Ecuador-Franta 2 1.70 Bet365 0-0
Cota: 2.18
Miza: 10
Castig Total: 0

Ce parere aveti despre biletul zilei propus de noi? Care sunt pronosticurile dumneavoastra pentru meciurile de astazi?

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!