Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Bonus de 850 RON! Ultima zi!

June 26th, 2014
posted by Biletul Zilei 2:15 pm

Este ultima zi a SUPER OFERTEI pe care casa de pariuri Bet-at-Home o are pentru campionatul mondial! Un super BONUS DE PANA LA 850 DE LEI va asteapta sa-l revendicati pana cel tarziu maine, 27 iunie 2014. Indiferent ca sunteti parior incepator sau aveti deja experienta la pariuri sportive, indiferent ca pariati “la distractie” pe 5 lei sau pariati sume consistente, indiferent ca aveti deja un cont la Bet-at-Home sau va deschideti unul acum, puteti beneficia de aceasta oferta care reprezinta cel mai generos bonus oferit in acest an de casele de pariuri.

Despre ce este vorba?
Asa cum am spus, casa de pariuri Bet-at-Home a pregatit o oferta speciala pentru pariori cu ocazia campionatului mondial, oferind un bonus de 50% la orice depunere in contul de pariuri, pana la maxim 850 de lei. Asta inseamna ca indiferent cat depuneti intre 0- 1700 lei, beneficiati de acest bonus. Bineinteles, se aplica obisnuitele conditii pe care le au toate casele de pariuri, nu puteti retrage bonusul pana ce nu l-ati rulat impreuna cu depunerea de 3 ori, acesta fiind standardul in industria pariurilor. Ideea este ca daca sunteti jucator la pariuri, sau doriti sa deveniti jucator la pariuri puteti paria practic pe banii casei de pariuri.

Sa presupunem ca sunteti un parior incepator, care-si propune sa joace zilnic cate un pariu pe 5 lei. Una dintre regulile de baza este sa va faceti din start un buget echivalent cu 20 x valoarea mizei, adica 100 lei. Daca beneficiati de bonusul Bet-at-Home, la depunerea de 100 de lei veti primi un bonus de 50%, adica 50 de lei, ceea ce va ofera practic 10 pariuri gratuite la 5 lei fiecare, pentru a va “face mana” inainte de a paria pe proprii dumneavoastra bani.

Sa presupunem ca sunteti un parior mai experimentat care joaca deja 50 de lei in fiecare zi. Cu o depunere de 1600 lei veti beneficia de 800 de lei bonus, ceea ce va va oferi 5 pariuri gratuite in sistem progresiv Martingale. (50, 50, 100, 200, 400), adica un castig sigur daca asa cum am spus, aveti deja o oarecare experienta la pariuri.

Ce trebuie sa faceti?
In cazul in care aveti deja un cont la Bet-at-Home, nu trebuie decat sa va logati, sa faceti o depunere si sa introduceti codul bonusului in meniul “Gestionare cont” la secţiunea “Răscumpăraţi bonusul” in contul dumneavoastra de pariuri. Vi se va credita imediat ca bonus în contul de pariuri 50% din suma depusa, pana la maxim 850 RON!
In cazul in care nu aveti cont la Bet-at-Home, va puteti crea unul in cateva minute FACAND CLICK AICI, dupa care urmati aceiasi pasi ca si mai sus: faceti o prima depunere si introduceti codul bonusului in meniul “Gestionare cont” la secţiunea “Răscumpăraţi bonusul” in noul dumneavoastra cont de pariuri.

Si pentru ca oferta este cu ocazia campionatului mondial, nu putem spune decat ca Bet-at-Home v-a oferit o pasa decisiva. Depinde de dumneavoastra daca veti inscrie in avantajul propriu sau veti rata aceasta oferta! :)

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea!