Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Luis Suarez suspendat 4 luni

June 27th, 2014
posted by Biletul Zilei 2:43 pm

Luis Suarez suspendat dupa Italia-Uruguay 0-1Comitetul Disciplinar al FIFA l-a suspendat pe starul lui Liverpool si al nationalei Uruguayului, Luis Suarez ca urmare a incidentului petrecut in meciul Italia-Uruguay 0-1 cand acesta l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini la un duel in careul squadrei azzura. Incidentul nu a fost sanctionat de arbitrul intalnirii care nu a vazut faza, desi Chiellini i-a aratat acestuia semnul muscaturii de pe umar.

Comitetul Disciplinar al FIFA s-a autosesizat si in urma analizei probelor video a decis suspendarea lui Luis Suarez pentru 9 meciuri ale nationalei Uruguayului incepand cu partida din optimi pe care La Celeste o va sustine impotriva Columbiei. Totodata, Suarez a primit interdictie de a intra pe orice stadion timp de 4 luni si o amenda de 100,000 de franci elvetieni, FIFA considerand ca “un asemenea comportament nu poate fi tolerat pe nici un stadion de fotbal, cu atat mai putin la o cupa mondiala unde ochii milioanelor de oameni sunt atintiti pe starurile din teren”.

Lipsita de aportul principalului marcator, Luis Suarez, Uruguayul va avea o misiune extrem de grea in optimile de finala impotriva Columbiei, o echipa cu o defensiva solida care a impresionat la acest campionat mondial.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea!