Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Biletul Zilei castigator 28 iunie 2014

June 29th, 2014
posted by Biletul Zilei 2:51 am

Dupa o serie de 4 “chifle”, biletul zilei 28 iunie 2014 a fost din nou castigator. Dubla pe primele doua meciuri din optimile de finala ale campionatului mondial de fotbal s-a dovedit a fi un pariu castigator, predictiile tipsterilor Biletul Zilei Online fiind de aceasta data corecte. Ambele meciuri, Brazilia-Chile si Columbia-Uruguay au fost analizate corect de echipa noastra ceea ce ne-a adus un bilet de pariuri castigator la cota 3.00 si ne-a ajutat sa incheiem aceasta saptamana pe profit.

Brazilia-Chile 1-1 (4-3 dupa 11 metri)
Predictia noastra pentru prima optime de finala a fost “Chile nu pierde la mai mult de un gol diferenta”, pariul ales fiind un handicap Chile +2. Nu numai ca Chile nu a pierdut la scor, asa cum poate s-au asteptat unii pariori si cum au sugerat cotele caselor de pariuri, dar La Roja a oferit o rezistenta indarjita tarii gazda si putea chiar castiga, avand o bara in ultimul minut al prelungirilor. Predictie corecta!

Columbia-Uruguay 2-0
Predictia noastra pentru Columbia-Uruguay a fost “victorie Columbia”. Asa cum ne-am asteptat, in lipsa lui Luis Suarez, Uruguay a jucat ultra-defensiv dar a fost depasita in doua randuri de senzationalul James Rodriguez, tanarul mijlocas al lui Monaco ducand Columbia in sferturile cupei mondiale. Predictie corecta!

Asa cum v-am obisnuit, va prezentam biletul zilei castigator jucat de noi la Bet365, pariul dublu pe meciurile din optimi ale campionatului mondial de fotbal aducandu-ne un castig de 30.00 lei datorita cotei de 3.00:

Biletul Zilei castigator 28 iunie 2014

Dupa cum ati putut vedea in aceasta saptamana, nu trebuie sa va descurajati nici daca prindeti o serie de cateva pariuri necastigatoare consecutive. Rabdarea si consecventa, pe termen lung vor da rezultate si va vor aduce castiguri din pariuri. ;)

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!