Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Pariu castigator fotbal 28 iunie 2014

June 29th, 2014
posted by Biletul Zilei 1:44 pm

Replica buna data de Chile in fata Braziliei in prima dintre optimile de finala ale campionatului mondial de fotbal, ne-a mai adus un pariu castigator pe fotbal ieri, 28 iunie 2014. La ora la care a fost facuta propunerea pentru biletul zilei, nu aveam informatia cu privire la arbitrul care va oficia la centru meciul Brazilia-Chile, tipsterii nostri temandu-se ca in cazul in care meciul va fi arbitrat din nou de un cavaler al fluierului dintr-o tara “bananiera” (in ceea ce priveste calitatea fotbalului), Brazilia ar putea fi “ajutata” asa cum a fost si in meciul cu Croatia.

In momentul cand am aflat ca meciu va fi arbitrat de englezul Howard Webb, am decis sa plasam un pariu impotriva Braziliei, tipsterii nostri fiind convinsi ca Chile are forta de a smulge macar un egal in timpul regulamentar de joc, in fata Braziliei care dupa parerea noastra nu a aratat mai nimic la aceasta cupa monidala. Am fost incurajati de cota oferita de casa de pariuri Bet365, 2.60 pentru sansa dubla “victorie Chile sau egal”, cota echivalenta unei probabilitati de 38,4% pentru un rezultat pozitiv obtinut de Chile. Conform analizei tipsterilor nostri, Chile pleca cu o sansa in jur de 45% de a obtine o remiza sau o victorie, calculul valorii pariului (cota x probabilitatea) conducandu-ne la concluzia ca este vorba de un value bet (valoare pariu = cota 2,60 x probabilitatea 0,45 = 1,17 >1). Valoarea mare a pariului rezultata din calculele noastre (de obicei value beturile au valoarea cuprinsa in intervalul 1,05-1,1), ne-a determinat sa mizam mai mult decat miza standard pe acest eveniment, tipsterii nostri propunand o miza de 15 lei, reprezentand 150% din miza standard.

Chile a remizat 1-1 cu Brazilia si putea chiar castiga, avand o bara senzationala in ultimul minut de joc. Chiar daca a pierdut calificarea, poate nemeritat, la 11 metri, value betul identificat de tipsterii nostri s-a dovedit castigator si ne-a adus un castig de 39 de lei. Asa cum v-am obisnuit, va prezentam si dumneavoastra biletul de pariuri castigator:

Pariu castigator fotbal 28 iunie 2014

Nu uitati sa adaugati Biletul Zilei Online la “Bookmarks” pentru a putea reveni cu usurinta ori de cate ori doriti sa consultati analizele de meciuri realizate de tipsterii nostri sau sa va inspirati din recomandarile zilnice propuse de noi. ;)

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea!