Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Pariu castigator tenis 28 iunie 2014

June 29th, 2014
posted by Biletul Zilei 6:16 am

Dupa ce toata samptamana nu ne-a iesit mai nimic, inregistrand cea mai lunga serie de pariuri zilnice necastigatoare – 4, sambata ne-a iesit totul. Pe langa biletul zilei castigator ne-a iesit si dubla jucata pe meciurile de tenis de la turneul de Mare Slam de la Wimbedon, un pariu pe care am mizat 75% din miza standard.

Pentru meciul de la baieti, Mikhail Kukushkin – Rafael Nadal, tipsterii nostri au mizat pe forma slaba aratata de numarul 1 mondial la meciurile pe iarba, alegand un pariu pe numarul de game-uri: Rafael Nadal +18.5. Ne-am bazat pe faptul ca Mikhail Kukushkin, desi nu este un jucator extraordinar va avea forta sa duca macar unul dintre seturi la tie-break. Pana la urma, Kukushkin nu numai ca a dus primul set la tie-break dar la si castigat, Nadal impunandu-se in final 6-7, 6-1, 6-1, 6-1. Predictie corecta!

Pentru meciul de tenis feminin Serena Williams – Alize Cornet, tipsterii nostri au ales tot un pariu pe numarul de game-uri, Alize Cornet +5.5 mizand pe faptul ca frantuzoaica i-a pus probleme si la inceputul anului Serenei Williams pe care a invins-o la turneul WTA Dubai in semifinale cu 6-4, 6-4. Pana la urma, Alize Cornet ne-a depasit asteptarile, invingand-o si de aceasta data cu 1-6, 6-3, 6-4 pe numarul 1 mondial, chiar daca a inceput foarte slab meciul. Predictie corecta!

Va prezentam mai jos biletul castigator jucat de noi la Bet365, casa de pariuri care ne-a oferit o cota de 2.87 pentru dubla pe meciurile de tenis de la Wimbedon. Am jucat la 75% din miza standard – 7.5 lei (din cauza riscului mare al pariului pe Alize Cornet) obtinand un castig de 21,61 lei:

Pariu castigator tenis 28 iunie 2014

Asa cum am spus si in alte ocazii, rabdarea si perseverenta sunt doua dintre cheile succesului la pariuri. Nu ne-au descurajat cele 4 bilete consecutive necastigatoare si rezultatele nu au intarziat sa apara. Ramaneti alaturi de noi pentru mai multe pariuri castigatoare! ;)

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea!