Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Pariu castigator tenis 28 iunie 2014

June 29th, 2014
posted by Biletul Zilei 6:16 am

Dupa ce toata samptamana nu ne-a iesit mai nimic, inregistrand cea mai lunga serie de pariuri zilnice necastigatoare – 4, sambata ne-a iesit totul. Pe langa biletul zilei castigator ne-a iesit si dubla jucata pe meciurile de tenis de la turneul de Mare Slam de la Wimbedon, un pariu pe care am mizat 75% din miza standard.

Pentru meciul de la baieti, Mikhail Kukushkin – Rafael Nadal, tipsterii nostri au mizat pe forma slaba aratata de numarul 1 mondial la meciurile pe iarba, alegand un pariu pe numarul de game-uri: Rafael Nadal +18.5. Ne-am bazat pe faptul ca Mikhail Kukushkin, desi nu este un jucator extraordinar va avea forta sa duca macar unul dintre seturi la tie-break. Pana la urma, Kukushkin nu numai ca a dus primul set la tie-break dar la si castigat, Nadal impunandu-se in final 6-7, 6-1, 6-1, 6-1. Predictie corecta!

Pentru meciul de tenis feminin Serena Williams – Alize Cornet, tipsterii nostri au ales tot un pariu pe numarul de game-uri, Alize Cornet +5.5 mizand pe faptul ca frantuzoaica i-a pus probleme si la inceputul anului Serenei Williams pe care a invins-o la turneul WTA Dubai in semifinale cu 6-4, 6-4. Pana la urma, Alize Cornet ne-a depasit asteptarile, invingand-o si de aceasta data cu 1-6, 6-3, 6-4 pe numarul 1 mondial, chiar daca a inceput foarte slab meciul. Predictie corecta!

Va prezentam mai jos biletul castigator jucat de noi la Bet365, casa de pariuri care ne-a oferit o cota de 2.87 pentru dubla pe meciurile de tenis de la Wimbedon. Am jucat la 75% din miza standard – 7.5 lei (din cauza riscului mare al pariului pe Alize Cornet) obtinand un castig de 21,61 lei:

Pariu castigator tenis 28 iunie 2014

Asa cum am spus si in alte ocazii, rabdarea si perseverenta sunt doua dintre cheile succesului la pariuri. Nu ne-au descurajat cele 4 bilete consecutive necastigatoare si rezultatele nu au intarziat sa apara. Ramaneti alaturi de noi pentru mai multe pariuri castigatoare! ;)

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea!