Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Statistica Biletul Zilei – saptamana 5

June 29th, 2014
posted by Biletul Zilei 4:27 am

Echipa Biletul Zilei Online a incheiat saptamana 22-28 iunie pe profit, in ciuda unei “serii negre” de 4 bilete necastigatoare consecutive care a durat de marti pana vineri. Cele doua bilete castigatoare din startul saptamanii , dar si ultimul pariu castigator pe optimile de finala, toate cu cote in jur de 3, ne-au asigurat linistea si un profit de aproape 30% din mizele jucate. Un rezultat bun, consideram noi, avand in vedere rezultatele mai mult decat neprevazute inregistrate in meciurile fara miza din ultima runda a grupelor, in care favoritele aveau deja calificarea asigurata.

Duminica biletul zilei a fost castigator desi USA a remizat, surprinzator pentru unii cu Portugalia, iar luni ne-a iesit din nou la fix, tipsterii nostri mizand pe o infrangere la maxim 3 goluri a Camerunului in fata Braziliei si o victorie la zero a Spaniei in fata Australiei. A fost cea mai buna dintre propunerile noastre pentru biletul zilei, cu o cota de 3.25. De marti pana vineri insa totul ne-a iesit pe dos. Marti am mizat pe minim 2 goluri la Costa Rica-Anglia, contand pe orgoliul britanicilor, dar n-a fost sa fie, Hodgson bagand in teren echipa a doua. Miercuri Franta, favorita clara in opinia noastra in meciul cu Ecuador, a ratat 10 ocazii clare dar n-a reusit s-o bage in ate. Joi, Gana pe care mizasem ca scoate macar un egal in fata Portugaliei si-a exclus din lot cei mai buni 2 jucatori (Muntari si Boateng) cu cateva ore inainte de startul meciului si in plus le-a si facut cadou portughezilor cele 2 goluri cu care acestia au castigat. Vineri, am pariat pe tenis la Wimbledon dar Roberto Bautista-Agut, proaspat castigator la Topshelf Open in Olanda, pe care am mizat cu un handicap de +7.5 game-uri a fost depasit de miza meciului si a avut o prestatie lamentabila in fata lui Andy Murray pierzand 2-6, 3-6, 2-6. Sambata am revenit “in grafic” cu bilet castigator, anticipand meciul strans intre Brazilia si Chile si victoria Columbiei in fata Uruguay.

Cu un total de 3 din 7 bilete castigatoare si 8 din 14 predictii corecte, am incheiat saptamana cu un profit de 28.57%. Va prezentam in continuare statistica detaliata:

Bilete jucate 7
Bilete castigatoare 3
% bilete castigatoare 0,43
Total Predictii 14
Predictii corecte 8
% predictii corecte 0,57
Total mize 70
Total castiguri 90
Profit 20
Rentabilitate 28,57%

Asadar, la 70 de lei mize jucate am obtinut castiguri de 90 de lei si un profit net de 20 lei reprezentand 28,57% din mize. In plus, sambata am mai avut 2 bilete castigatoare (unul pe tenis si unul pe fotbal) neincluse in recomandarile zilnice care ne-au rotunjit bugetul cu inca 60 de lei. :)

Statistica cumulata a celor 5 saptamani de la lansarea Biletul Zilei Online este si ea pozitiva si se prezinta astfel:

Bilete jucate 35
Bilete castigatoare 15
% bilete castigatoare 42,86%
Total Predictii 72
Predictii corecte 44
% predictii corecte 61,11%
Total mize 350
Total castiguri 437,47
Profit 87,47
Rentabilitate 24,99%

Avem castiguri totale de 437,47 la 350 de lei mize jucate si un profit net de 87,47 lei reprezentand 24,99% din “investitia” noastra. Cel mai important, avem un procent al predictiilor corecte de 61,11%, in conditiile in care procentul pariorilor profesionisti se situeaza undeva in jurul cifrei de 70%. Dupa cum puteti observa, va oferim in mod constant predictii corecte si propuneri pentru biletul zilei bune. Ramaneti alaturi de noi pentru a face bani din pariuri. ;)

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea!