Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

A noua finala de Wimbledon pentru Federer

July 4th, 2014
posted by Biletul Zilei 11:09 pm

Roger Federer se califica pentru a noua finala de Wimbledon Multiplul castigator al turneului de tenis de Mare Slam de la Wimbledon, Roger Federer, cel care a dominat competitia intre 2003-2007 si a castigat-o ulterior in alte doua randuri, 2009 si 2012, revine pentru a noua oara in finala de la Wimbledon dupa victoria 6-4, 6-4, 6-4 obtinuta astazi impotriva lui Milos Raonic pe gazonul de la All England Club. O eventuala victorie in finala de duminica i-ar aduce veteranului elvetian de 33 de ani cel de al 8-lea trofeu la Wimbledon, performanta fara precedent in istoria tenisului.

Milos Raonic, la prima participare intr-o semifinala de Mare Slam, a inceput marcat de miza partidei si si-a pierdut serviciul in chiar primul game al meciului, game incheiat cu o dubla greseala. A fost suficient pentru ca Roger Federer sa-si adjudece primul act in doar 34 de minute, elvetianul conservandu-si avantajul pana in final cu ajutorul a 14 lovituri direct castigatoare intr-un set in care a pierdut doar 3 puncte pe al doilea serviciu. Setul secund a durat tot 34 de minute, la 4-4 Raonic ratand de fiecare data primul serviciu ceea ce i-a permis lui Federer sa atace la fileu si sa faca breakul, consolidat apoi pe propriul serviciu pentru 6-4. Setul 3 a fost o copie la indigo a actului secund. La 4-4, Milos Raonic a cedat presiunii si si-a pierdut serviciul ceea ce i-a permis elvetianului sa castige si acest ultim set, tot la 4.

3 breakuri si minim de seturi i-au asigurat lui Roger Federer participarea in cea de a noua finala a turneului de la Wimbledon, elvetianul devenind la proape 33 de ani cel mai in varsta finalist dupa Ken Rosewall care in 1974 a disputat la 39 de ani finala de la All England Club. Duminica, Roger Federer il va intalni in ultimul act pe numarul 2 mondial, Novak Djokovic pe care il conduce cu 18-16 in intalnirile directe.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea!