Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Biletul Zilei 4 iulie 2014 – cupa mondiala

July 4th, 2014
posted by Biletul Zilei 8:42 am

Propunerea echipei de tipsteri Biletul Zilei Online pentru biletul zilei de astazi, 4 iulie 2014 este o dubla pe cele 2 meciuri de fotbal care se vor disputa in cadrul sferturilor de finala ale campionatului mondial pe Estadio do Maracana din Rio De Janeiro si repectiv Estadio Castelao din Fortaleza. Este vorba bineinteles de partidele Franta-Germania si Brazilia-Columbia, meciuri ale caror analize vi le-am prezentat deja impreuna cu predictiile tipsterilor nostri, asa ca nu ne ramane decat sa va spunem ce vom juca astazi.

Franta-Germania
Asa cum am spus, este in opinia noastra cel mai echilibrat dintre sferturile de finala ale acestei cupe mondiale, un meci care ar putea fi transat de oricare dintre cele doua echipe in favoarea sa. Totusi, Germania vine cu un plus de experienta ceea ce ne face sa credem ca in final, elevii lui Joachim Low vor fi cei care se vor califica. Pariul ales de noi pentru acest meci: Germania se califica.

Brazilia-Columbia
Columbia este in opinia noastra o echipa mai puternica si decat Mexicul si decat Chile, motiv pentru care vom merge impotriva curentului si vom miza pe un rezultat pozitiv al columbienilor impotriva Braziliei, cel putin in ceea ce priveste primele 90 de minute regulamentare de joc. Pariul ales de noi pentru acest meci este o sansa dubla: victorie Columbia sau egal.

Aceasta este propunerea noastra pentru Biletul Zilei 4 iulie 2014, o dubla pe cele doua meciuri de fotbal din cadrul sferturilor de finala ale campionatului mondial pentru care casa de pariuri Bet365 ne ofera cota 3.31:

Biletul Zilei 4 iulie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Campionatul Mondial Franta-Germania (Sa se califice) Germania 1.70 Bet365 0-1
Campionatul Mondial Brazilia-Columbia X2 1.95 Bet365 2-1
Cota: 3.31
Miza: 10
Castig Total: 0

Asteptam parerile dumneavoastra despre biletul zilei propus de noi si pronosticurile pentru meciurile de astazi. ;)

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!