Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 6 iulie 2014 – Wimbledon

July 6th, 2014
posted by Biletul Zilei 8:25 am

Pentru Biletul Zilei 6 iulie 2014 echipa de tipsteri Biletul Zilei Online va propune un pariu single pe finala masculina a turneului de tenis de Mare Slam de la Wimbledon care va aduce fata in fata doi dintre cei 4 jucatori din “careul de asi” al tenisului mondial, Novak Djokovic si Roger Federer. Va prezentam in continuare analiza meciului realizata de tipsterii nostri si predictia pentru rezultatul intalnirii.

Pe gazonul de la All England Club isi vor disputa suprematia la Wimbledon Championships doi dintre cei mai buni jucatori ai tenisului contemporan. Principalul favorit, Novak Djokovic, numarul 2 ATP va incerca sa castige pentru a doua oara trofeul, dupa succesul din 2011 impotriva lui Rafael Nadal in timp ce Roger Federer, numarul 4 ATP spera sa devina primul jucator din istoria tenisului care castiga Wimbledonul de 8 ori, dupa succesele intregistrate in anii 2003-2007, 2009 si ultima oara in 2012 cand la invins in finala pe Andy Murray. Va fi cea de a noua finala de Wimbledon pentru Roger Federer care a pierdut o singura data, in 2008 impotriva lui Rafael Nadal dupa un meci epic care a durat aproape 5 ore. Rezultatul de astazi va influenta serios ierarhia ATP la varf, in cazul unei victorii a lui Novak Djokovic acesta va reveni in pozitia de lider pe care Rafael Nadal o ocupa din noiembrie 2013 in timp ce o victorie a lui Roger Federer l-ar readuce pe elvetian pe locul 3 ATP, in dauna conationalului sau Stan Wawrinka, campionul de la Australian Open de la inceputul anului. In intalnirile directe, Roger Federer conduce cu 18-16, elvetianul castigand 2 din cele 3 meciuri impotriva lui Djokovic in acest sezon, ultima dintre ele in semifinala pe zgura de la Monte-Carlo Rolex Masters. Singura data cand cei doi s-au intalnit pe iarba a fost in urma cu 2 ani, tot la Wimbledon, in semifinale, cand Roger Federer a castigat in 4 seturi. Ultimul turneu de Mare Slam castigat de Novak Djokovic a fost Australian Open la inceputul lui 2013 in timp ce ultimul succes al lui Roger Federer a fost cel de la Wimbledon din urma cu 2 ani.

Sa aruncam o privire si asupra prestatiei din acest an de la Wimbledon a celor doi competitori.

In ceea ce priveste jocul pe propriul serviciu, Novak Djokovic a servit 73 de asi si 9 duble greseli, a castigat 77% din puncte pe primul serviciu si 57% pe serviciul 2 si si-a cedat serviciul de 8 ori salvand 21 de mingi de break. Viteza medie 185 km/h pentru primul serviciu si 154 km/h pentru serviciul 2. Roger Federer a reusit 69 de asi si doar 5 duble greseli, a castigat 83% din puncte pe primul serviciu si 68% pe serviciul 2 si si-a cedat serviciul o singura data salvand 12 de mingi de break. Viteza medie a primului servicu 187 km/h si 159 km/h pentru serviciul 2. Usor avantaj pentru Federer.

In ceea ce priveste jocul la primire, Novak Djokovic a castigat 29% dintre puncte pe primul serviciu al adversarului si 54% pe serviciul 2, convertind 27 din cele 70 de mingi de break de care a beneficiat. Roger Federer a castigat 31% dintre puncte pe primul serviciu al adversarului si 54% pe serviciul 2, si a reusit sa converteasca 24 din 65 de mingi de break avand si la acest capitol un foarte usor avantaj.

In jocul la fileu, cei doi jucatori au fost egali fiecare dintre ei castigand 71% din atacurile la fileu in timp ce in jocul de pe fundul terenului Federer a fost un pic mai bun castigand 52% din puncte fata de 49% ale lui Djokovic. Nu in ultimul rand, Djokovic a pierdut 4 seturi in drumul spre finala (1 cu Stephanek, 2 cu Cilic si 1 cu Dimitrov) in timp ce Federer a cedat un singur set in fata lui Wawrinka in semifinale.

Cifrele statistice sunt aproape egale, cu un usor avantaj in favoarea lui Roger Federer ceea ce ne face sa credem ca vom avea parte de un meci echilibrat. Ne asteptam ca veteranul elvetian sa incerce din nou sa joace foarte agresiv si sa atace mult la fileu, aceasta tactica aducandu-i succesul impotriva lui Djokovik si la Monte Carlo in ultima intalnire directa. De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca Djokovic nu se simte foarte confortabil pe iarba unde aluneca foarte mult si nu are aceeasi viteza de reactie ca pe alte suprafete. In urma analizei tuturor datelor, predictia noastra pentru acest meci este victorie Roger Federer, la capatul unui meci echilibrat care probabil se va intinde pe 4 sau chiar 5 seturi.

Aceasta este propunerea noastra pentru Biletul Zilei 6 iulie 2014 si acesta este pariul single pe care-l vom juca astazi la casa de pariuri Bet365 care ne ofera pentru aceasta alegere o cota de 2.37:

Biletul Zilei 6 iulie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Wimbledon Novak Djokovic-Roger Federer 2 2.37 Bet365 6-7, 6-4, 7-6, 5-7, 6-4
Cota: 2.37
Miza: 10
Castig Total: 0

Ce parere aveti despre biletul zilei propus de tipsterii nostri? Care este pronosticul dumneavoastra pentru finala de la Wimbledon?

Tags: , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!