Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 8 iulie 2014 – semifinale CM

July 8th, 2014
posted by Biletul Zilei 3:44 am

Pentru Biletul Zilei 8 iulie 2014 tipsterii Biletul Zilei Online va propun un pariu single pe prima semifinala a campionatului mondial de fotbal, meciul Brazilia-Germania care se va desfasura in aceasta seara de la orele 23.00 (ora Romaniei) pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte. Vom incerca sa “spargem” ghinionul care ne-a urmarit in ultima perioada cu acest single pe cel mai interesant meci de pana acum al cupei mondiale. V-am prezentat deja analiza meciului intr-un articol anterior asa ca vom trece direct la pariul propus de tipsterii nostri pentru aceasta intalnire care se anunta a fi una extrem de interesanta.

O privire peste cifrele statistice ale celor doua echipe nationale ne arata ca ambele au inscris cate 10 goluri in 5 partide, Germania a pasat mult mai mult (2938 pase ale Germaniei fata de 1816 ale Braziliei) si mai precis (80% pase reusite fata de 70%), a alergat mai mult (115.3 fata de 106.8 km/meci) si a fost echipa mai disciplinata (doar 57 de faulturi si 4 cartonase galbene fata de 96 de faulturi si 10 cartonase galbene ale Braziliei). Singurul capitol statistic la care Brazilia conduce este numarul suturilor spre poarta, 16.4/meci fata de 14.8/meci ale Germaniei.

Asa cum am concluzionat in avancronica meciului Brazilia-Germania, Brazilia are in opinia noastra o “misiune imposibila” impotriva Germaniei, in special datorita absentelor lui Junior Neimar si Thiago Silva, cei care au inscris impreuna jumatate (5 din 10) din golurile Braziliei la aceasta cupa mondiala. Daca adaugam lipsa totala de forma a varfurilor de careu Fred si Jo, nu vedem cum Brazilia ar putea sa inscrie impotriva disciplinatei formatii germane. Sigur, David Luiz ar putea incerca din nou fie la un corner, fie la o lovitura libera dar este greu de crezut ca un portar de valoarea lui Manuel Neuer poate fi invans in acest fel. De partea cealalta, Germania are potentialul de a inscrie de 2-3 ori in acest meci, dar numarul de reusite va depinde in primul rand de tactica adoptata de Luiz Felipe Scolari si de precizia jucatorilor din compartimentul ofensiv. Daca Scolari va aborda meciul ultra defensiv, Germania ar putea avea probleme in a gasi drumul spre poarta braziliana, totul depinzand de eventuale sclipiri are oamenilor din fata Muller, Ozil, Gotze si eventual Andre Schurrle. Daca insa Brazilia va ataca la randul ei, credem ca Germania se va impune la 2-3 goluri diferenta.

Iata propunerea tipsterilor nostri pentru Biletul Zilei 8 iulie 2014, un pariu single pe prima semifinala a campionatului mondial de fotbal pentru care casa de pariuri Bet365 ne ofera o cota frumoasa de 2.80:

Biletul Zilei 8 iulie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Campionatul Mondial Brazilia-Germania 2 2.80 Bet365 1-7
Cota: 2.80
Miza: 10
Castig Total: 28.00

Ce parere aveti de biletul zilei propus de noi? Care este pronosticul dumneavoastra pentru meciul Brazilia-Germania?

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!