Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 9 iulie – semifinale CM

July 9th, 2014
posted by Biletul Zilei 12:10 pm

Pentru Biletul Zilei 9 iulie 2014 tipsterii Biletul Zilei Online va propun un nou pariu single pe cea de a doua semifinala a campionatului mondial de fotbal, meciul Olanda-Argentina care se va desfasura in aceasta seara de la orele 23.00 (ora Romaniei) pe Arena de Sao Paulo.  V-am prezentat deja analiza realizata de tipsterii nostri intr-un articol anterior si de aceea vot trece direct la pariul propus pentru meciul de astazi care se anunta care se anunta a fi cel putin la fel de interesant ca si prima semifinala.

Analiza comparativa a statisticilor celor doua echipe ne arata ca Olanda a inscris in medie 1 gol mai mult pe meci decat Argentina, a alergat mai mult (114.8 fata de 109.6 km/meci) si a fost mai precisa in executii (70% din suturi au fost pe poarta fata de 60% ale Argentinei) dar a fost si mai indisciplinata, comitand 91 de faulturi fata de 54 si incasand 7 cartonase galbene fata de doar 5 ale Argentinei. Adversara ei a pasat mai mult (2438 fata de 2031 pase) si a fost mai ofensiva (17.4 suturi la poarta/meci fata de 15 ale Olandei), cele doua echipe fiind egale la capitolul precizie a paselor unde ambele au avut o rata de succes de 80%.

Asa cum a rezultat si din avancronica meciului Olanda-Argentina va fi in opinia noastra un meci deschis oricarui rezultat, pariul de astazi fiind bazat mai degraba pe inspiratie decat pe rezultatele analizei meciului. Argentina il are pe Leo Messi, omul orchestra care accelereaza pe ultima faza a atacului, executa lovituri libere si suteaza excelent daca are spatiu. De partea cealalta Olanda il are pe Arjen Robben, un jucator cu o forta de patrundere deosebita si un sut cu piciorul stang excelent, dar si pe Wesley Sneijder care poate fi periculos atat din actiune cat si din lovituri libere. Avand in vedere ca Olanda este echipa mai muncitoare, mai dispusa la efort si poate un pic mai disciplinata din punct de vedere tactic, vom merge pe mana portocalei mecanice pentru meciul de astazi, avand de ales intre o calificare olandeza si o victorie olandeza dupa un meci in care ambele echipe sa inscrie.

In aceste conditii, ropunerea noastra pentru Biletul Zilei 9 iulie 2014 este un pariu single pe cea de a doua semifinala a campionatului mondial de fotbal pentru care casa de pariuri Bet365 ne ofera o cota de 7.50, considerata de tipsterii nostri un value bet:

Biletul Zilei 9 iulie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Campionatul Mondial Olanda-Argentina (Rezultat/Ambele echipe sa inscrie) Olanda si DA 7.50 Bet365 2-4 (0-0)
Cota: 7.50
Miza: 10
Castig Total: 0

Ce parere aveti despre biletul zilei propus de noi? Ce pronostic dati pentru Olanda-Argentina?

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!