Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Biletul Zilei 10 iulie 2014 – tenis

July 10th, 2014
posted by Biletul Zilei 8:33 am

Tipsterii Biletul Zilei Online va propun pentru Biletul Zilei 10 iulie 2014 o dubla pe meciurile de tenis pe zgura care se vor desfasura astazi la turneul ATP 250 SkiStar Swedish Open de la Bastad. Cele doua intalniri asupra carora s-a oprit echipa noastra sunt Albert Ramos-Vinolas-Fernando Verdasco si David Ferrer-Victor Hanescu.

Albert Ramos-Vinolas-Fernando Verdasco
Albert Ramos-Vinolas, numarul 89 in clasamentul ATP il intalneste pe Fernando Verdasco, numarul 29 mondial si unul dintre specialistii acestei suprafete. Albert Ramos-Vinolas a jucat in special pe zgura in acest sezon avand o statistica personala de 35 de victorii si 16 infrangeri dar majoritatea meciurilor au fost disputate in turnee challenger, spaniolul reusind sa-l castige pe cel de la Milano in acest an. Fernando Verdasco a disputat 13 meciuri pe zgura dat toate in turnee ATP inregistrand 9 victorii si castigand turneul Fayez Sarofim & Co de la Houston in luna aprilie. Diferenta de valoare dintre cei doi este evidenta in favoarea lui Fernando Verdasco pe care tipsterii nostri il vad castigator al intalnirii de astazi.

David Ferrer-Victor Hanescu
David Ferrer, numarul 7 in ierarhia ATP si unul dintre cei mai agresivi jucatori pe zgura va da piept cu compatriotul nostru Victor Hanescu, numarul 104 in clasamentul mondial. David Ferrer are 20 de victorii din 26 de partide in acest sezon pe zgura in care a castigat turneul ATP 250 Copa Claro de la Buenos Aires si a ajuns pana in semifinale la Rio de Janeiro iar mai apoi la turneele Masters de la Monte Carlo si Madrid. Victor Hanescu are 8 victorii si 7 infrangeri pe zgura in acest an in care cea mai buna performanta a fost semifinala pierduta la Portugal Open 2-6, 2-6 in fata lui Tomas Berdych. David Ferrer este genul de jucator dominant care alearga dupa fiecare minge ca si cand ar fi ultima din meci in timp ce victor Hanescu se bazeaza in special pe serviciu. Tipsterii nostri considera ca David Ferrer, principalul favorit al turneului de la Bastad isi va respecta cartea de vizita si va trece detasat de Hanescu, pariul ales pentru acest meci fiind un handicap pe game-uri, David Ferrer -5.5.

Iata predictiile noastre si propunerea pentru Biletul Zilei 10 iulie 2014, o dubla pe meciurile de tenis de la turneul SkiStar Swedish Open de la Bastad pentru care casa de pariuri Bet365 ofera o cota de 2.88:

Biletul Zilei 10 iulie 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
SkiStar Swedish Open Albert Ramos-Vinolas-Fernando Verdasco 2 1.44 Bet365 1-6, 5-7
SkiStar Swedish Open David Ferrer-Victor Hanescu David Ferrer -5.5 2.00 Bet365 6-4, 6-0
Cota: 2.88
Miza: 10
Castig Total: 28.89

Ce parere aveti despre biletul zilei peopus de noi? Care sunt pronosticurile dumneavoastra pentru meciurile de astazi?

Tags: , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!