Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Leonardo Mayer castiga Bet-at-Home Open

July 20th, 2014
posted by Biletul Zilei 9:18 pm

Leonardo Mayer castiga Bet-at-Home OpenNumarul 46 in clasamentul ATP, Leonardo Mayer a incheiat o saptamana de vis castigand turneul de tenis Bet-at-Home Open de la Hamburg dupa victoria in finala impotriva principalului favorit, spaniolul David Ferrer. Argentinianul s-a impus in 3 seturi, 6-7, 6-1, 7-6 la capatul unui meci de mare lupta, cu rasturnari de situatie, care a facut deliciul publicului prezent la Rothenbaum Tennis Center.

Leonardo Mayer a reusit primul break in startul meciului dar David Ferrer a revenit si a impins primul set in tie-break unde spaniolul a avut nervii mai tari, castigand 7-3. Surprinzator pentru un jucator care disputa doar a doua finala din cariera, argentinianul si-a ridicat nivelul de joc in setul secund pe care l-a castigat in maniera categorica, 6-1. In setul decisiv, Leonardo Mayer a fost din nou cel care a reusit primul break pe care l-a conservat pana la 5-4 cand a servit pentru meci. David Ferrer a facut un game l-a primire excelent si a reusit sa egaleze 5-5 ceea ce a impins meciul intr-un tie-break decisiv. Soarta trofeului a fost decisa de o greseala a lui David Ferrer care a ratat un voleu aparent usor trimitand mingea in fileu, ceea ce i-a permis lui Meyer sa preia conducerea si sa serveasca la 5-4. Argentinianul a reusit 2 serve consecutive excelente si a pus capat meciului trecandu-si in palmares primul titlu al carierei.

Pentru victoria de de la turneul ATP Hamburg, Leonardo Mayer a fost recompensat cu un premiu de 272,300 euro si 500 de puncte ATP care il vor duce incepand de saptamana viitoare intre primii 30 de jucatori ai lumii. Argentinianul este cel mai slab clasat jucator care castiga un turneu din seria ATP 500 dupa Radek Stepanek care in 2011, de pe locul 54 castiga turneul Citi Open de la Washington.

Tags: , , , , , , ,

One Response to “Leonardo Mayer castiga Bet-at-Home Open”

  1. Biletul Zilei Online » Biletul Zilei 21 iulie 2014 – tenis @ Biletul Zilei Says:

    […] Leonardo Mayer castiga Bet-at-Home Open […]

Spune-ti parerea!