Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet at Home si primesti bonus 80 de lei la prima depunere!

Mona Barthel castiga la Bastad

July 20th, 2014
posted by Biletul Zilei 6:05 pm

Mona Barthel castiga turneul WTA BastadNumarul 61 mondial, germanca de 24 de ani Mona Barthel a castigat turneul WTA Bastad, Collector Swedish Open dupa victoria obtinuta astazi in finala impotriva jucatoarei din Republica Sud-Africana, Chanelle Scheepers. Este cel de-al 3 trofeu al carierei dupa cele cucerite la Hobart in 2012, si Paris in 2013 pentru Mona Barthel, care in urma rezultatului de astazi va patrunde in top 50 WTA incepand de saptamana viitoare.

A fost un turneu ciudat pe zgura de la Bastad, 7 dintre cele 8 favorite fiind eliminate in primul tur, ultima dintre ele, Annika Beck parasind si ea competitia in turul 2. Capricioasa Mona Barthel a fost aproape de eliminare in semifinale, cand a fost condusa in setul decisiv de Silvia Soler-Espinosa cu 4-2 dar a revenit spectaculos si a castigat cu 7-5. Germanca a servit bine si in finala ceea ce pana la urma i-a adus victoria in 2 seturi 6-3, 7-6 impotriva lui Chanelle Scheepers, numarul 91 in clasamentul WTA.

Mona Barthel va face pauza saptamana viitoare pentru a se odihni dupa care va pleca in Statele Unite pentru turneele americane care vor incepe la sfarsitul acestei luni.

Tags: , , , , , , , ,

One Response to “Mona Barthel castiga la Bastad”

  1. Biletul Zilei Online » Biletul Zilei castigator 20 iulie 2014 @ Biletul Zilei Says:

    […] Mona Barthel castiga la Bastad […]

Spune-ti parerea!