Joaca Biletul Zilei la casa de pariuri Bet365 si primesti 200 RON bonus la deschiderea contului!

Biletul Zilei 1 august 2014 – tenis

August 1st, 2014
posted by Biletul Zilei 11:31 am

Avand in vedere ca pariurile pe tenis au fost cele mai profitabile pentru noi in ultima perioada, pentru Biletul Zilei 1 august 2014 tipsterii nostri va propun… un nou pariu pe tenis! :) De aceasta data este vorba de un pariu single, meciul avut astazi in vedere de echipa noastra aducandu-i fata in fata pe David Goffin si Maximo Gonzalez in prima semifinala a turneului ATP Bet-at-home Cup de la Kitzbuhel din Austria. Va prezentam in continuare analiza realizata de tipsterii nostri si predictia pentru meciul de astazi.

David Goffin – Maximo Gonzalez
L-am prezentat deja pe belgianul David Goffin, numarul 78 ATP in urma cu 3 zile atunci cand v-am prezentat analizele meciurilor pentru Biletul Zilei 29 iulie 2014, singura deosebire fiind ca jucatorul de 24 de ani si-a imbunatatit statistica personala pe zgura la 26 de victorii din 31 de meciuri in acest sezon in care asa cum am spus, a castigat 3 turnee challenger, Scheveningen, Poznan si Tampere, toate 3 in luna iulie. Goffin este neinvins de 18 meciuri, ultimul esec suferit fiind cel de la Wimbledon in 23 iunie cand a fost invins de Andy Murray (6-1, 6-4, 7-5) in prima runda. Adversarul sau de astazi, argentinianul de 31 de ani Maximo Gonzalez ocupa pozitia 104 in clasamentul ATP si este tot un jucator turneu challenger, avand si el in palmares 3 turnee de acest nivel castigate in acest an la Santos (in aprilie), Blois si Padova (in iunie). Maximo Gonzalez are 39 de victorii si 12 infrangeri pe zgura in acest an obtinand la Kitzbuhel primele 3 victorii pe tabloul principal al unui turneu ATP. Ambii jucatori sunt in fata celei mai mari performante a carierei, unul dintre ei urmand a se califica dupa meciul de astazi in premiera in finala unui turneu ATP. Avand in vedere seria de invincibilitate a lui David Goffin casele de pariuri il vad pe belgian ca mare favorit dar in opinia noastra meciul va fi unul mult mai echilibrat decat o arata cotele oferite (1.30 pentru victorie Goffin si 3.50 pentru victorie Gonzalez), echivalente ale unei probabilitati de victorie a lui David Goffin de 75% si de doar 25% pentru Maximo Gonzalez. In opinia noastra sansele sunt mai degraba undeva in jurul valorilor de 55-60% pentru David Goffin si 40-45% pentru Maximo Gonzalez. Este unul dintre motivele pentru care vom miza pe victoria argentinianului, pariu care este considerat de tipsterii nostri un value bet, celalalt motiv fiind ca dupa o serie de invincibilitate atat de lunga, David Goffin trebuie sa clacheze la un moment dat. Predictie: victorie Maximo Gonzalez.

Aceasta este predictia noastra pentru astazi si aceasta este propunerea pentru Biletul Zilei 1 august 2014, un pariu single pe prima semifinala a turneului de tenis Bet-at-home Cup de la Kitzbuhel pentru care Bet365 ne ofera cota 3.50:

Biletul Zilei 1 august 2014
Competitie Meci Pont Cota Agentie Rezultat
Bet-at-home Cup David Goffin – Maximo Gonzalez 2 3.50 Bet365 5-7, 6-4, 6-3
Cota: 3.50
Miza: 10
Castig Total: 0

Ce parere aveti despre biletul zilei propus de noi? Aveti si dumneavoastra vreun pronostic pentru meciurile de astazi?

Tags: , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea!